Hos Sundhedshuset Herning finder du en række af behandlingstilbud.
Her kan du du se de forskellige behandlere eller vælge et fagområde.

Vælg en af vores behandlingsområder

Lind Motorik tilbyder: Sansemotorisk undersøgelse og træning af børn og voksne, samt babymotorik på hold og besøg hos/af mødregruppe.

Hjertelyd-scanningsklinik for gravide ejer: sonograf/sygeplejerske Helle Borgstrøm Nielsen

Kropskorrektion og fodpleje

Behandling med og uden lægehenvisning. Grundig undersøgelse og behandling af smerter i muskler og led. Genoptræning af skader. RAB godkendt akupunktør

Akupunktur og Helse tilbyder Akupunktur, Øre - Akupunktur, NADA, Zoneterapi, Kranio - Sakral - Terapi, Manuel - Terapi, MET, Fysiologisk Massage, og Laser Behandlinger. Startede som behandler i år 2003 Klinikken er RAB - godkendt. Får tilskud fra "sygeforsikring Danmark" og de fleste private Sundhedsforsikringer til Akupunktur og Zoneterapi behandlinger.

Kvartborg Psykoterapi - fokus på trivsel

Fodpleje & Alternativ behandler. Klinikken er RAB godkendt

DiætistHuset – din vej til en sundere livsstil Jeg kan hjælpe dig til, hvordan du omlægger din kost på en sund og fornuftig måde. Det gælder uanset om du ønsker et vægttab eller har brug for kostvejledning i forbindelse med en sygdom.

Behandling af muskel- og ledsmerter ved sygeplejerske og senetensbehandler Maria Reuther. Holdningskorrektion, muskelafspænding, øvelser og bevægelse

Lægeex. kosmetolog.

Mette Gundersen Psykolog