Anni Klint

A`nik


Hos A`nik

Mit motto:  ”Det er aldring for sent at gøre  noget.”” Vi er alle ansvarlige for eget liv og sundhed”.

Tilbyder fodpleje, alm. Fodpleje, fodvortebehandling, ligtorne, svamp, hæl revner m.m.

Kan tilbyde fodpleje under den kommunale ordning ”Udvidet Helbredstillæg.” søges via din egen kommune.

Kropskorrektion som er en sammensat behandlingsform, hvor jeg bruger min viden og erfaring fra zoneterapien, koblet sammen med Kranio Sakral behandlingen. Muskel afspændingsmassage, kombineret med vores krydsmotoriske bevægemønster, som kroppen selv reagerer med, når der sker skader/ overbelastninger i kroppen.

Zoneterapien bruger jeg som indgangsvinkel til at fornemme, hvor i kroppen der er behov for at ændre på spændinger og ubalancer, som er dit problem. De fortæller også hvilke organer der er i ubalance. Kranio Sakral terapien er som afspændende/afslappende behandling, da det virker på nervesystemet og derfor er god til at afstresse og afbalancere kroppen. For smerter, uro og tanker, især god til børn.

Ellers har jeg egentlig igen begrænsninger, har nu 20 års erfaring med mange forskellige lidelser og smerter, for både børn og voksne.

Har de sidste par år, arbejdet en del med genoptræning efter hjerneblødninger og blodpropper med godt resultat for mine klienter.

Har ønsker om at starte undervisning op omkring familieforberedelses kurser, mor og barn hold.

Kurser i mine teknikker som behandler for interesserede faglige kolleger.

Har som baggrund 17 års erfaring fra Sundhedssystemet som plejehjemsassistent bl.a. på psykiatrisk bosted, almindeligt plejehjem og Demens afsnit.

Kontakt mig for samtale om jeg kan hjælpe dig med dit problem. På tlf. 2175 0681

Find os her

Vejlevej 1
7400 Herning

© 2018 Sundhedshuset Herning